به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از میزان ، در نخستین ساعات انتشار خبر اعدام شهرام امیری به جرم جاسوسی و افشاء اسرار نظام در نزد دشمنان، شبکههای رسانهای بیگانه از جمله بی بی سی فارسی و صدای آمریکا تلاش داشتند این ماجرا را به مسائل حقوق بشری نسبت دهند و از این طریق در راستای منافع قدرت های استکباری اهرم فشاری علیه جمهوری اسلامی ایران به راه بیندازند.
ایجاد فضای عاطفی برای اعدام یک جاسوس!/ او یک پژوهشگر بود!
بی بی سی فارسی رسانه دولتی انگلیس در نخستین گام با برقراری ارتباط با خانواده شهرام امیری، سعی در ایجاد فضای عاطفی در این زمینه و القاء موضوع کذب و نخنماشده نقض حقوق بشر در ایران بواسطه اعدام یک فرد جاسوس داشت. صدای آمریکا و سایر رسانههای معاند نیز در نخستین ساعات انتشار خبر اعدام شهرام امیری همین خط را پیگیری کردند و تلاش داشتند با پیوند زدن اعدام این فرد جاسوس با ماجرای اعدام شدگان گروهک تکفیری – تروریستی توحید و جهاد، یک جو تهاجم گونه حقوق بشری را علیه جمهوری اسلامی به راه بیندازند.
تغییر تاکتیک ناگهانی بی بی سی/ او جاسوس سیا بود!
اما با گذشت دو روز از انتشار خبر اعدام شهرام امیری به جرم جاسوسی، خط خبری رسانههای معاند در این باره تغییر کرد و حالا آنها بر روی درز اطلاعات حساس و محرمانهای مانور میدهند که شهرام امیری در اختیار دستگاههای جاسوسی بیگانه بویژه آمریکا قرار داده است. البته برخی کارشناسان برجسته سازی این خط خبری از سوی رسانههای معاند را در حد بلوف سیاسی و اطلاعاتی ارزیابی میکنند.
بی بی سی فارسی که در وادی امر، پیشقراول جوسازی حقوق بشری علیه ایران بواسطه اعدام شهرام امیری به جرم جاسوسی بود، حالا تلاش دارد تا افشای اطلاعات محرمانه ایران از جانب او برای دستگاههای جاسوسی غرب را برجسته سازد و چنین القاء کند که از این طریق یک شکست و شکاف اطلاعاتی نصیب ایران شده است.
این رسانه دولتی انگلیس، طی مصاحبهای با مامور سابق ضد تروریسم سیا مدعی شده که شهرام امیری تنها موردی نیست که به درز اطلاعات هسته ای ایران مبادرت ورزیده است و این موضوع شامل فهرستی طولانی میشود.
فیلیپ جرالدی به بی بی سی فارسی گفته است که "من مطمئن هستم که این فهرستی طولانی میتواند باشد و تعدادی از دانشمندان، مهندسان و حتی مقامات نظامی ایران که از برنامه هستهای خبر دارند برای دستگاههای اطلاعاتی آمریکا، عربستان و ترکیه کار میکنند. این افراد به بیرون سفر میکنند و دستگاههای اطلاعاتی همیشه برای بهرهبرداری آماده هستند".
البته مامور سابق ضد تروریسم سیا در مصاحبه با بی بی سی فارسی به این نکته نیز اذعان کرده است که "سیا خبر پرداخت پنج میلیون دلار به آقای امیری را به خبرگزاری آسوشیتدپرس درز داد. این مبلغ برای کسی که اطلاعات کمی داشت پول زیادی بود".
نیویورک تایمز نیز همان خط خبری فوقالذکر را در پیش گرفته است و در خبری مدعی شده است، شهرام امیری پیش از ترک ایران برای سیا جاسوسی میکرد و سازمان سیا در سال 2009 و از بیم شناسایی وی توسط دستگاه های ایرانی تصمیم گرفت وی را به خارج از کشور منتقل کند.
ضرب شصت اطلاعاتی ایران به غربی ها
اما فارغ از پروپاگاندای متناقضی که رسانههای معاند در ماجرای بازداشت، محاکمه و مجازات شهرام امیری به جرم جاسوسی به راه انداختهاند و ناشی از استیصال آنها و دستگاههای اطلاعاتی فرمان دهنده به آنها است؛ نکته قابل تامل در رابطه با این ماجرا، ضرب شصت اطلاعاتی ایران به غربی ها است؛ موردی که جاسوسخانههای غرب بویژه نهادهای آمریکایی را در شوک فروبرده است و باعث شده است آنها خطوط خبری متناقضی را برای دستگاههای تبلیغاتی و رسانهای شان تجویز کنند.
روایت سخنگوی دستگاه قضا از رودست زدن دستگاه اطلاعاتی ایران به آمریکا
حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژهای معاون اول دستگاه قضا دیروز در جریان نشست خبری خود با اشاره به تایید خبر اعدام شهرام امیری که اسرار درجه یک نظام را در اختیار دشمن(آمریکا) قرار میداد، گفت: یکی از رودستهای مهمی که آمریکا از سیستم اطلاعاتی ما خورد درباره همین پرونده است؛ این فرد تصور نمی کرد سیستم اطلاعاتی ما بداند که چه می کند و چگونه به عربستان برده شد. سخنگوی دستگاه قضا این را هم گفت که در زمان خود این موضوع باز میشود که چگونه آمریکاییها و سازمان سیا در این پرونده رودست خوردند.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
حسن هانیزاده در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگوی تفصیلی با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد:
گیتی خامنه از دغدغههای محیطزیستیاش میگوید
علی داوودی و پدرش در تحریریه روزنامه «جامجم»:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
گفتوگوی «جامجم» با یک متخصص تغذیه درباره اینکه چطور فودبلاگرها در فضای مجازی عادات غذایی ما را شکل میدهند